Strategiehuis Samen Noordwijk

De gemeente Noordwijk staat bekend als een heilzame en bruisende kustplaats en kuuroord met een prachtige kuststrook, een levendige boulevard en gezellige winkelstraten. Een levendige gemeente binnen de gezonde en energieke regio Duin- en Bollenstreek waar internationale (toeristische) aantrekkingskracht en innovatie in de bollen- en ruimtevaartsector samenkomen.

Rijk verenigingsleven

Noordwijk bestaat uit 3 prachtige dorpen: Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk. Dorpen met een rijk verenigingsleven en een grote hoeveelheid aan culturele en sportieve activiteiten. Het maakt de gemeente Noordwijk een fijne plek voor haar inwoners.  

Strategiehuis Samen Noordwijk is leidraad

De organisatie behartigt met ruim 300 medewerkers de belangen van deze ruim 44.000 inwoners. We zijn een gezonde en energieke gemeente waar de vitaliteit en gezondheid van onze inwoners van groot belang is. Vanuit verschillende rollen en posities bewegen we mee in onze samenleving. Samen met onze inwoners, ondernemers, stakeholders en partners bepalen we welke ontwikkeling in onze gemeente wenselijk is en welke opgaven we moeten aanpakken. Als gemeente gaan we altijd voor de beste oplossing voor de samenleving. We willen zaken goed en logisch organiseren waarbij we goed kunnen uitleggen wat we doen. Het Strategiehuis Samen Noordwijk is daarbij onze leidraad.