Werken voor gemeente Noordwijk

Groei mee, bij onze gezonde, energieke en ambitieuze gemeente

Aan de prachtige Noordzeekust, midden tussen de kleurrijke bollenvelden en met de randstad binnen handbereik. Daar zetten wij ons met 350 betrokken collega’s in voor ruim 45.000 inwoners. Voor ondernemers, verenigingen en instellingen. Je gaat aan de slag in een organisatie vol ambitie en energie. In een bloeiende gemeente. Haal alles uit je talenten en kom bij ons werken!

Voor elkaar, met elkaar

Samen met onze inwoners, ondernemers, stakeholders en partners bepalen we welke ontwikkeling in onze gemeente wenselijk is. En welke opgaven we aanpakken. Samen maken we Noordwijk. Jouw werk doet er toe, voor de maatschappij en dichtbij onze inwoners. Groei en denk jij met ons mee?

Vacatures

Adviseur Energietransitie en duurzame ontwikkeling

30-36 uur per week € 4.211 – € 5.997

Adviseur asiel en migratie

36 uur € 3.895 – € 5.621

Adviseur gezond leven

24 uur per week € 3.317 – € 4.752

Programmamanager versnellingsopgave wonen

36 uur per week € 5.008 – € 6.777

Burgeradviseur

Vergoeding € 96,21 per vergadering

Adviseur Overheids- en Inwonersparticipatie

28-32 uur per week € 3.895 – € 5.621

Leren en doen wat jij belangrijk vindt

Bij Noordwijk vinden we jouw groei en ontwikkeling belangrijk. Bij ons krijg je de kans om je talenten breed in te zetten en te leren. Met alle ruimte voor jouw nieuwsgierigheid. Zo kan jij je breed ontwikkelen en draag je bij om inwoners en collega’s van goede dienstverlening te voorzien. Jouw werk doet er toe!

Goede arbeids-voorwaarden

Naast je salaris ontvang je een individueel KeuzeBudget (IKB) van 17,65% van je salaris. Dit kun je inzetten voor bijvoorbeeld extra vakantiedagen, meer salaris of bij de aanschaf van een nieuwe fiets. Meer weten? Lees hier de Cao.

Groeien en netwerken

Je krijgt volop de kans en ruimte om je te ontwikkelen. Samen investeren we in jouw persoonlijke groei en ambities. Via de Noordwijk Academie bieden we diverse programma’s en opleidingen. Ook hebben we een bloeiende Jong Noordwijk Community waarbij ontmoeten en netwerken centraal staan.

Flexibel- en hybride werken

Bij Noordwijk werk je plaats- en tijdsonafhankelijk. Dat geeft jou de flexibiliteit daar te werken wat voor jouw werkzaamheden het beste past en waar je tot de beste resultaten komt. Thuis of op kantoor. Elkaar ontmoeten op kantoor vinden we belangrijk, bijvoorbeeld bij teamdagen of evenementen.