Proclaimer

Noordwijk.nl is de officiële website van de gemeente Noordwijk. De pagina’s verschijnen onder verantwoordelijkheid van het Noordwijkse gemeentebestuur.

De gemeente is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan die actueel en juist te houden en ervoor te zorgen dat de informatie gebruiksvriendelijk en toegankelijk is. Komt u toch iets tegen dat niet correct of verouderd is of heeft u voorstellen voor verbetering, stuur dan een reactie naar gemeente@noordwijk.nl.

Webarchief

Het archief van noordwijk.nl kunt u raadplegen via het webarchief.

Informatie over raadstukken van december 2018 en eerder van de voormalige gemeente Noordwijk vindt u op https://noordwijk.raadsinformatie.nl/

De informatie van de voormalige gemeente Noordwijkerhout vindt u in de kalender van de gemeenteraad en onder het kopje ‘inactieve categorieën’. In de kalender kunt u terugzoeken naar december 2018 en eerder. De kalender vindt u op Bestuurlijke kalender

Toegankelijkheid

Gemeente Noordwijk streeft naar een website die voor iedereen toegankelijk is. Daarom werken wij volgens de webrichtlijnen. Lees voor meer informatie de volledige Toegankelijkheidsverklaring. Voor vragen en opmerkingen over deze website kunt u gebruik maken van ons digitale formulier Opmerkingen over deze website.