Bouwkundige opname fase A Zeeburg

De zomervakantie is bijna voorbij en dat betekent, dat het opstarten van de werkzaamheden in Zeeburg in volle gang is. De gemeente Noordwijk heeft het expertisebureau Alert Monitoring opdracht gegeven om vooruitlopend op de werkzaamheden vooropnamen te verzorgen van woningen/panden. Deze firma is gespecialiseerd in het verzorgen van bouwkundige vooropnames van de binnenkant (interieur) en buitenkant (exterieur) van woningen/panden.

Vooropname

De vooropname houdt in dat de bouwkundige staat/conditie van de binnen- en buitenzijde van jouw woning/pand wordt vastgelegd door middel van foto’s en tekst. De inspecteur, die de werkzaamheden zal uitvoeren, moet zich altijd kunnen legitimeren.

De opname zijn bedoeld om een goed beeld te krijgen van de staat van jouw woning/pand. Mocht je onverhoopt schade aan jouw woning/pand hebben, dan wordt hiermee de bewijslast vergemakkelijkt.

Fase 1

De vooropname gaat nu om fase 1 van het project Zeeburg. De bewoners van onderstaande woningen/panden ontvangen rond 15 augustus 2021 een uitgebreide brief van de firma Alert Monitoring:

  • Brittenhuis 1 tot en met 143 en 2 tot en met 86.
  • Westerhout 1 tot en met 115 en 2 tot en met 70.
  • Weversland 1 tot en met 67 en 2 tot en met 82.

Aangezien de werkzaamheden iets buiten de werkgrens van fase 1 vallen, worden ook de volgende woningen/panden nu opgenomen:

  • Spiegelberg 9, 11 en 10 tot en met 14.
  • Groenewege 136 tot en met 144 en 226 tot en met 232.
  • Bouwlust 1 tot en met 4.

Meer informatie

Voor de ‘officiële’ start van de uitvoering van de werkzaamheden wordt je geïnformeerd.

Bel of mail gerust als je vragen hebt. Je kunt contact opnemen met het Klantcontactcentrum van de gemeente Noordwijk via +31 71 36 60 000 of per mail via zeeburg@noordwijk.nl.