Nieuw thuis voor 200 Oekraïners op Schippersvaartweg

9 juli 2024, 14:17

Op Schippersvaartweg staat een nieuw wooncomplex. Speciaal gebouwd voor 200 ontheemde Oekraïners die hier binnenkort gaan wonen. Voordat de bewoners hier gaan wonen, nodigden wij omwonenden en geïnteresseerden uit om te kijken naar de nieuwe appartementen.

Ontmoeting bewoners en omwonenden

Bezoekers en omwonenden konden niet alleen de appartementen bekijken, maar ook de nieuwe bewoners ontmoeten. Dit was een mooie kans om de mensen te leren kennen die hier een nieuw begin gaan maken. We zijn trots op wat we samen hebben bereikt en willen dit belangrijke moment graag delen.

Opendag wooncomplex Trampoline

Open dag

Er werd gezorgd voor een drankje en een hapje. Onder het genot van een verfrissend drankje en lekkere hapjes konden bezoekers in gesprek gaan met de bewoners en andere geïnteresseerden. Het college van burgemeester en wethouders waren ook aanwezig om vragen te beantwoorden.

Nieuw thuis

We zijn enorm trots op de appartementen en het feit dat we voor 200 mensen een nieuw thuis hebben kunnen waarmaken. Dit project is een mooi voorbeeld van wat we kunnen bereiken door samen te werken en te investeren in de toekomst van onze gemeenschap.

Goede huisvesting

Verantwoordelijk wethouder Martijn Kortleven: “Met elkaar zetten we ons in voor een goede huisvesting. Daarin moeten we keuzes maken. Ik vind het fijn dat we in onze kern Noordwijkerhout kunnen rekenen op begrip.”

Lees meer