Door met bouw Trampoline II

15 april 2024, 13:47

De gemeente heeft de vergunning voor de bouw van de woningen voor ontheemde Oekraïners binnen. Maandag 15 april zijn de bouwwerkzaamheden gestart.

Duurde wat langer dan verwacht

Trampoline II is aan de Schippersvaartweg in Noordwijkerhout. Daar komen woningen voor de opvang van 200 Oekraïense ontheemden. De voorbereidende werkzaamheden waren stilgelegd. De afgifte van de bouwvergunning duurde wat langer dan verwacht. Gemeente Noordwijk heeft de vergunning inmiddels ontvangen. Maandag 15 april 2024 zijn de bouwwerkzaamheden gestart. De buurt is met een brief op de hoogte gesteld.

Trampoline I en Trampoline II

Aan de Schippersvaartweg gebeurt op dit moment veel. In het naastgelegen Trampoline I wonen arbeidsmigranten. Gemeente Noordwijk heeft de procedure gestart om deze tijdelijke voorziening langer aan te houden. Lees hierover in het eerder verschenen bericht.

Goede huisvesting

Verantwoordelijk wethouder Martijn Kortleven: “Met elkaar zetten we ons in voor een goede huisvesting. Daarin moeten we keuzes maken. Ik vind het fijn dat we in onze kern Noordwijkerhout kunnen rekenen op begrip”.