T.C.T. (Desirée) van Paridon

Fractie

VVD, raadslid

Nevenfuncties bezoldigd

  • Leerkracht primair onderwijs (zij instromer)
  • Bed & Bulbs BV (algemeen  directeur)
  • D. van Paridon BV (algemeen directeur)

Contactgegevens

E-mailadres:                       d.vanparidon@raadnoordwijk.nl
Telefoonnummer:             +31 6 26 34 18 30

Even voorstellen

Ik kom uit Noordwijkerhout, getrouwd en na rondzwervingen in Nederland en over de wereld woon ik sinds 2019 weer dicht bij de roots ‘Noordwijk’. En ik ben supertrots op de bloembollensector.

Mijn favoriete plek in de gemeente Noordwijk

Vroeger was dit het bloembollenveld in de duinen aan de Kapelleboslaan (naast EuroParcs Noordwijkse Duinen). In het voorjaar rook je de zee, keek je naar de duinen en stond je tussen de bloeiende tulpen. Tegenwoordig is dit het duin en het strand.

Ik ben raadslid geworden omdat

Tijdens al het bestuurlijk- en vrijwilligerswerk dat ik heb gedaan, genoot ik van het oplossen van problemen. Daarom ben ik de politiek in gegaan. Werken aan oplossingen voor een beter en mooier De Zilk, Noordwijkerhout en Noordwijk!

Dit hoop ik te bereiken

  • meer starterswoningen en betaalbare woningen;
  • inzetten voor een vitale en bloeiende tuinbouwsector;
  • duurzaam ondernemen waaronder circulaire economie ondersteunen;
  • onze dorpen ondersteunen om levendig en vitaal te blijven;
  • kortom beter maken wat beter moet!