Start renovatiewerkzaamheden fase A Zeeburg

Eindelijk zijn we gestart met de renovatiewerkzaamheden in de wijk Zeeburg!

3 fases

Het project bestaat uit 3 fases. We beginnen met fase A. Deze bestaat uit de straten:

  • Brittenhuis.
  • Westerhout.
  • Weversland.
  • Spiegelberg 9, 11 en 10 tot en met 14.
  • Groenewege 136 tot en met 144 en 226 tot en met 232.

De werkzaamheden starten bij het Brittenhuis in week 39.

Elektra

Liander zal gaan starten bij het Brittenhuis met het verbeteren van de elektravoorziening. De laag- en middenspanning wordt geüpgraded zodat de wijk klaar is voor de toekomst. Dit betekent dat de straat meerdere keren opengebroken zal worden om de verschillende elektravoorzieningen aan te leggen. Om Liander zijn werkzaamheden zo goed mogelijk te kunnen laten uitvoeren, wordt gevraagd om al het overhangend groen van jouw voortuin te snoeien tot aan de erfgrens. Voor vragen en/of opmerkingen kan je bellen met de heer P. Helder via +31 6 51 86 48 36 die namens Liander deze werkzaamheden begeleidt.

Riool en straatwerk

Na het werk van Liander zal het rioolwerk en het straatwerk vervangen worden.

Speeltuinen

De speeltuinen in fase A worden aansluitend vernieuwd. Over de inrichting van de speeltuinen heeft al een uitgebreide blokparticipatie plaatsgevonden.

Opstelplekken afvalcontainers

Jouw afvalcontainer zal je buiten het werkterrein moeten aanbieden, zodat de vuilniswagen het afval kan blijven inzamelen.

Bereikbaarheid, veiligheid en parkeren

Tijdens de werkzaamheden zal er helaas overlast ontstaan met parkeren en bereikbaarheid. Wij stellen jou tijdig op de hoogte als jouw straat niet bereikbaar zal zijn en gaan onze uiterste best doen om deze overlast tot een minimum te beperken. Jouw auto kan je ergens anders in de wijk of buiten de wijk parkeren. Je moet hierbij rekening te houden met de bereikbaarheid van hulpdiensten. Let op! Je kan niet in bochten of dubbel parkeren.

Bel of mail gerust al je vragen hebt

Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar zeeburg@noordwijk.nl. Of bel met ons Klantcontactcentrum via +31 71 36 60 000 en vraag naar de heer M. Kooimans of C. Epping.