Bewonersbrief update werkzaamheden Bouwlust/Absveen fase C Zeeburg

Visser & Smit Hanab
Flemingweg 18, 2408 Alphen aan den Rijn

Datum: 12 juni 2024
Onderwerp: update werkzaamheden Absveen

Geachte bewoner,

Door middel van deze brief willen wij jou graag informeren over de voortgang van de werkzaamheden in jouw straat.

Duur van de werkzaamheden

De werkzaamheden in de straten Bouwlust en Absveen zullen duren tot en met week 29. Dit betekent dat je gedurende deze periode geen gebruik kunt maken van jouw reguliere vuilcontainer. Je dient jouw afval zoals eerder aangegeven te deponeren in de aangewezen containers.

Straatafsluitingen en parkeerregelingen

Tijdens de werkzaamheden zullen de betrokken straten volledig afgesloten zijn. De planning van de verschillende fasen van de werkzaamheden kan je vinden op de achterzijde van deze brief. Gedurende deze periode is het niet mogelijk om jouw auto in de straat te parkeren. Om jou tegemoet te komen, is er op maandag 27 mei 2024 een tijdelijke parkeerplaats ingericht, zoals vermeld in de vorige brief.

Veiligheid en toegankelijkheid

Deze maatregelen zijn noodzakelijk om de veiligheid van de werkzaamheden, de omgeving en de continuïteit van de energielevering te waarborgen en de voortgang te versnellen. Wij verzekeren jou dat hulpdiensten te allen tijde toegang hebben tot jouw woning, ongeacht de situatie.

Wij danken je voor jouw begrip en medewerking.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over de werkzaamheden, neem dan gerust contact op met de contactpersoon van Visser & Smit Hanab, Bunyamin Topuz + 31 6 57 20 44 52 (bereikbaar op werkdagen van 9.00 – 12.00 uur).

Met vriendelijke groet,

Visser & Smit Hanab Distributie b.v.

Fasering werkzaamheden:

tekening met kleurtjes
Klik op de afbeelding om te vergroten