Bereikbaarheid gemeente Noordwijk

Gemeente Noordwijk is goed bereikbaar voor alle vervoersmogelijkheden, zoals de auto, het openbaar vervoer en de fiets. In de zomermaanden rijdt er ook een gratis Beach Shuttle. Kijk op noordwijk.info voor de mogelijkheden.

Gemeente Noordwijk

Gemeente Noordwijk kenmerkt zich met een uitgebreid netwerk van wegen en fiets- en wandelpaden. Binnen de verschillende woonplaatsen gelden wel diverse parkeerregimes.

Woonplaats Noordwijk

Voor fietsers zijn permanente en tijdelijke (gratis) fietsenstallingen aanwezig, zoals langs de boulevards en strandopgangen. Daarentegen gelden voor auto’s in de woonplaats Noordwijk in verschillende gebieden betaald parkeren. Kijk op de overzichtskaart parkeerlocaties betaald parkeren (pdf) voor de locaties en tarieven.

Binnen deze gebieden kan je betalen met:

  • Pinpas bij de dichtstbijzijnde parkeerautomaat.
  • Mobiele telefoon via mobiel parkeren. Meld je hiervoor aan bij Yellowbrick, Park-line of Parkmobile.

Verder zijn in de woonplaats Noordwijk op diverse plekken blauwe zones. In deze zones mag je gedurende een beperkte tijd parkeren in combinatie met een parkeerschijf.

Inwoners en bedrijven kunnen een parkeervergunning aanvragen. Meer informatie vind je op p1.nl/parkeren/noordwijk/parkeerservice-noordwijk

Woonplaats Noordwijkerhout

In de woonplaats Noordwijkerhout zijn de volgende blauwe zones van kracht:

  • in de Zeestraat (vanaf Victoriberg tot en met Zeestraat 89);
  • in de Havenstraat;
  • aan de Pilarenlaan (parkeerterrein Vomar).

Inwoners en bedrijven kunnen een ontheffing aanvragen.

Woonplaats De Zilk

In de woonplaats De Zilk is een blauwe zone in de P.J. Warmerdamstraat.

Wegafsluitingen

Door werkzaamheden of evenementen kan de bereikbaarheid tijdelijk anders zijn. Kijk op melvin.ndw.nu voor de actuele wegafsluitingen.