Bedrijfspand verduurzamen

Wil je jouw bedrijfspand verduurzamen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij hebben het al voor je uitgezocht. Kijk snel verder wat mogelijk is.

Energie subsidiescan

Hoe haalbaar zijn investeringen in een duurzamer pand, technisch en financieel gezien? Eenenergie subsidiecheck via het duurzaambouwloket.nl geeft het antwoord.

Gratis energiescan voor ondernemers

Gemeente Noordwijk helpt ondernemers in Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk met een gratis energiescan. Kijk voor meer informatie op onze pagina Gratis energiescan voor ondernemers.

Tegemoetkoming energiekosten

De Tegemoetkoming Energiekosten energie-intensief mkb (TEK) kan wat lucht geven om jouw bedrijf toekomstbestendig te houden.

Duurzaam Bouwloket

Bezoek de website van het Duurzaam Bouwloket met jouw vragen over duurzaam (ver)bouwen, energiebesparing en energie opwekken.

Zakelijk zuiniger

Gemeente Noordwijk werkt met 7 partners samen om het bedrijfsleven te helpen duurzamer te worden. Alle informatie is te vinden op de website van Zakelijk Zuiniger.

Zonne-energie

Heb je een groot plat dak, geschikt voor zonnepanelen? De gemeente is op zoek naar ruimte op daken van particulieren, bedrijven én verenigingen. Kijk voor meer informatie op onze pagina Zonne-energie.