Gratis energiescan voor ondernemers

Veel ondernemers willen de kosten voor het energieverbruik naar beneden brengen. Gemeente Noordwijk helpt ondernemers in Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk met een gratis energiescan. Als ondernemer vraag je de gratis energiescan eenvoudig aan. Stuur een mail met jouw verzoek. Dan nemen we zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken.

Mail naar energiebesparing@noordwijk.nl

Erkend bedrijf

Gemeente Noordwijk werkt samen met het onafhankelijke en erkende bedrijf Duurzaam Volgens Plan. Ondernemers kunnen op kosten van gemeente Noordwijk een energiescan aanvragen. Het resultaat: slimme oplossingen voor je vastgoed en een lager energieverbruik.

Voorbeelden van mogelijkheden om direct geld te besparen

  • Het bestaande energiecontract. Wat kan er goedkoper?
  • De thermische schil. Waar verliest het gebouw onnodig warmte, waar houdt het de warmte vast, hoe verbeter je de ventilatie? Plus praktische bespaartips voor oplossingen.
  • Apparatuur, lampen en installaties. Wat is het verbruik ervan? Met bespaartips voor verbetering.
  • Duidelijkheid over subsidies en fiscale regelingen, die financieel voordeel op kunnen leveren.

Rapport met energieadvies op maat

Het gratis bezoek van de expert levert je gelijk veel bruikbare informatie op. Van de scan ontvang je een uitgebreid adviesrapport. Hierin staat een compleet beeld van de mogelijkheden voor energiebesparing en energieopwekking. In een 2e gesprek neemt de expert de bespaarmogelijkheden en de financiële haalbaarheid met je door. Hieruit volgt een gratis energieadvies op maat, speciaal voor jouw bedrijf. Je besluit zelf welke maatregelen je neemt.

Ervaringen van andere ondernemers

Eerst weten hoe dit precies in zijn werk gaat? Hieronder vertellen 2 ondernemers hun persoonlijke verhaal. Zij hebben de scan inmiddels gedaan.

Handige website voor meer informatie