Energieadvies van energiecoaches

Hoge energierekening? De energiecoach helpt. Wil je weten hoe je minder energie kan gebruiken en jouw energierekening omlaag brengt? Maak dan een gratis afspraak met de energiecoach. Klik hiervoor op de onderstaande knop.

Online gratis afspraak met energiecoach maken via bespaarafspraak.nl/noordwijk

Energiebesparingsgesprek

De energiecoach komt thuis bij jou langs met adviezen en praktische tips over kleine besparende maatregelen in huis. Je krijgt bijvoorbeeld tips over hoe je slim met de verwarming om kan gaan, wat je het beste kan doen om minder stroom te gebruiken of hoe je energiezuiniger kan koken. Want wat je niet gebruikt, hoef je ook niet te betalen. De energiecoach kan ook met je meedenken over grotere energiebesparende maatregelen. Denk dan bijvoorbeeld aan isolatie, dubbelglas, warmtepomp, zonnepanelen enzovoort. Welke landelijke- en lokale financiële regelingen hiervoor beschikbaar zijn, kan je ook lezen op onze pagina Duurzaamheidssubsidie en duurzaamheidslening.

Persoonlijk advies

De energiecoach geeft persoonlijk advies. De coach bekijkt ter plekke jouw situatie en waar voor jou de meeste winst te behalen is. De energiecoach geeft jou inzicht in de verschillende mogelijkheden om jouw huis te verduurzamen, maar je beslist natuurlijk zelf of en welke maatregelen je gaat nemen.