I.B.P. (Ivar) Krüse

Fractie

Partij voor de Inwoners, raadslid

Nevenfuncties bezoldigd

  • docent aardrijkskunde en geschiedenis Fioretti College Hillegom

Nevenfuncties onbezoldigd

  • Loungefest festival (organisatielid)
  • Stichting Nyce (organisatielid)

Contactgegevens

Emailadres:                        i.kruse@raadnoordwijk.nl      

Even voorstellen   

Mijn naam is Ivar Krüse, 24 jaar oud en trotse inwoner van onze prachtige gemeente. Ik ben werkzaam in het voorgezet onderwijs als docent mens & maatschappij. Hiernaast help ik bij het organiseren van het Loungefest festival.

Mijn favoriete plek in de gemeente Noordwijk

Eén van mijn favoriete plekken in de gemeente Noordwijk is de Engelse tuin op het huidige landgoed in den Houte. Dit is een plek waar ik regelmatig heen ga om even tot rust te komen. Ik ben dan ook verheugd dat deze in ere hersteld gaat worden!

Ik ben raadslid geworden omdat

Voor de generatie waar ik deel van uit maak, is het bijna onmogelijk om een betaalbare woning te vinden. Dit is natuurlijk een landelijk probleem, maar het is wel belangrijk dat de gemeente de juiste keuzes maakt. Ik wil mijn steentje bijdragen bij het maken van de juiste keuzes. Ik denk dat het goed is, dat er iemand van mijn leeftijd in de gemeenteraad zit om de jonge generatie te vertegenwoordigen.

Dit hoop ik in deze raadsperiode te bereiken

Ik vind het erg belangrijk, dat de inwoners van onze gemeente zich gehoord voelen. Door goed in contact te blijven en te luisteren naar de mensen uit de gemeente hoop ik dit te bereiken. Uiteraard hoop ik meer sociale huurwoningen en starterswoningen te kunnen realiseren. Om dit te bereiken is een goede samenwerking tussen de partijen en raadsleden hard nodig. Ik ben ervan overtuigd, dat wij op basis van vertrouwen er een constructief en positieve raadsperiode van kunnen maken!