S. (Sebastiaan) Duivenvoorde

Fractie

CDA, raadslid

Nevenfuncties bezoldigd

  • Fioretti College Lisse (docent)

Nevenfuncties onbezoldigd

  • Zwerfafvalambassadeur gemeente Noordwijk
  • Vrijwilliger Waterspeeltuin De Speelakker Noordwijkerhout

Contactgegevens

E-mailadres:                       s.duivenvoorde@raadnoordwijk.nl
Telefoonnummer:             +31 6 29 82 46 79

Even voorstellen

Mijn naam is Sebastiaan Duivenvoorde. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen en woon in Noordwijkerhout. Naast mijn raadslidmaatschap ben ik werkzaam op het Fioretti College in Lisse als decaan en docent aardrijkskunde en geschiedenis. Werk wat ik met ontzettend veel plezier doe.

Mijn favoriete plek in de gemeente Noordwijk

Mijn favoriete plekken in onze mooie gemeente zijn toch wel het strand en de duinen. Ik vind het heerlijk om lange wandelingen te maken, te fietsen en om hard te lopen in dit gebied.

Ik ben raadslid geworden omdat

Omdat ik het verschil wil maken voor de mensen en op wil komen voor de belangen van de inwoners. Het is een grote eer om volksvertegenwoordiger te mogen zijn. Luisteren naar mensen en kijken waar je het verschil kunt maken zijn zaken die echt belangrijk zijn als raadslid. Zichtbaar zijn en behulpzaam.

Dit hoop ik in deze raadsperiode te bereiken

Ik hoop dat ik de komende raadsperiode weer mee mag praten en beslissen over alle zaken die voor de inwoners belangrijk zijn. En concreet zou ik graag zien, dat er haast gemaakt gaat worden met onder andere bouwen bij het Zilveren Kruis. Dat er bijvoorbeeld bij Duin en Dal een mooie speeltuin komt met leuke speeltoestellen en dat het groenonderhoud en de afvalinzameling verbeteren. Naast deze punten hebben verkeersveiligheid (onder andere bij schoolroutes) en voldoende ruimte voor onze kinderen op de scholen blijvend aandacht nodig.