Gratis glasvezelaansluiting in jouw woning

Datum: 28 oktober 2022
Betreft: aanleg glasvezel in jouw straat

Beste inwoner van Noordwijkerhout,

Met glasvezel vergroot je jouw woonplezier, werkgemak en comfort. Online vergaderen of studeren, gamen, films en series streamen, zorg op afstand en up- en downloaden van zware bestanden, geen enkel huishouden kan tegenwoordig nog zonder een goede internet- en tv-verbinding. Glasvezel van DELTA Netwerk biedt dit, zodat je klaar bent voor de toekomst.

Onze ambitie is om zoveel mogelijk mensen toegang te bieden tot ons gigasnelle glasvezelnetwerk. Ook jou! Als 20% van de huishoudens in Noordwijkerhout en De Zilk vóór 1 februari 2023 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders, dan krijgen jij en je mede-inwoners een glasvezelaansluiting. Zo heeft straks de hele buurt de zekerheid van een internetverbinding die niet alleen vandaag top is, maar ook morgen. En over 20 jaar.

Reconstructie fase 1 wijk Zeeburg

Gemeente Noordwijk heeft DELTA Netwerk gevraagd om alvast gelijktijdig met de reconstructie fase A in de wijk Zeeburg en in de Zeestraat ook glasvezel aan te leggen. Wij hebben er vertrouwen in dat we het deelnamepercentage van 20% behalen en gaan daarom in de wijk Zeeburg en de Zeestraat al glasvezel aanleggen. Dit wordt gelijktijdig aangelegd met het elektra netwerk. Op deze manier hoeft de straat maar 1 keer open.

We komen bij je langs

Vanaf week 45 start onze aannemer VolkerWessels Telecom in de wijk Zeeburg. Dat betekent dat één van onze medewerkers langskomt om te kijken waar de aansluiting in jouw woning mag worden geplaatst. Dit is meestal de meter kast. Hij of zij legt de plek van de glasvezelaansluiting vast en stuurt daarvan een bevestiging per mail.

Goed om te weten: onze medewerkers zijn herkenbaar aan hun oranje hesje met het logo van DELTA Netwerk en kunnen zich altijd legitimeren met een ID-pas.

Liever zelf een afspraak maken?

Dat kan door te bellen naar +31 88 18 600 04 of te mailen naar noordwijkerhout@vwtelecom.com óf via onze website deltanetwerk.nl.

Wil je in de tussentijd alvast meer weten? Ga dan naar onze website. Daar kun je je ook aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Met vriendelijke groet,
Jos van der Klauw
Directeur Bouw en Beheer