Gevonden of verloren voorwerpen melden

Gemeenten zijn verantwoordelijk voor het registreren van gevonden voorwerpen. De politie heeft deze taak aan de gemeente overgedragen. Gevonden voorwerpen kan je dus niet meer bij de politie brengen. De voorwerpen die in de gemeente Noordwijk zijn gevonden, staan op ilost.co vermeld. En in de app van iLost.

Online een gevonden voorwerp melden via ilost.co

Bekijk de gevonden voorwerpen die bij ons zijn afgegeven

Gestolen voorwerpen

Is er iets gestolen? Doe dan aangifte bij de politie. Je kan op politie.nl online aangifte doen. Of telefonisch via 0900-8844.

Gevonden paspoort, identiteitskaart of rijbewijs 

Geef een gevonden paspoort, identiteitskaart of rijbewijs altijd af bij het gemeentehuis. Nederlandse paspoorten en identiteitskaarten vernietigen wij door mogelijke fraude. En deze geven wij niet meer terug aan de eigenaar. Gevonden rijbewijzen bewaren wij wel. En geven wij terug aan de eigenaar.

Verloren paspoort, identiteitskaart of rijbewijs

Ben je een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs verloren? Dan heb je geen proces-verbaal van de politie nodig bij het aanvragen van een nieuw document. Je kan bij de publieksbalies een nieuw paspoort, identiteitskaart of rijbewijs aanvragen en jouw vermissing melden. Of meld de vermissing van jouw paspoort of identiteitskaart online bij ons. De vermissing van jouw rijbewijs kan je online via rdw.nl melden. Je hebt bij online melden een DigiD nodig.

Aanpak

Gevonden voorwerpen

Voorwerpen thuis bewaren

Heb je een voorwerp gevonden in de gemeente Noordwijk? Dan kan je online een gevonden voorwerp melden via ilost.co of in de app van iLost. Je kan het voorwerp dan thuis bewaren. Als het voorwerp binnen 1 jaar niet is opgehaald, word je de eigenaar.

Kleine voorwerpen afgeven bij gemeentehuis

Heb je een klein voorwerp gevonden in de gemeente Noordwijk? En wil je dit niet thuis bewaren? Dan kan je het voorwerp bij het gemeentehuis afgeven. Dit kan op maandag tot en met vrijdag van 8.30 – 17.00 uur. En op donderdagavond van 17.00 – 20.00 uur.

Grote voorwerpen afgeven bij de milieustraat

Heb je een fiets of groot voorwerp gevonden in de gemeente Noordwijk? En wil je dit niet thuis bewaren? Dan kan je het voorwerp bij de milieustraat in Katwijk afgeven. Dit kan op vrijdagmiddag.

Verloren voorwerpen

Ben je iets verloren in de gemeente Noordwijk? Zoek het voorwerp op ilost.co of in de app van iLost. Is jouw voorwerp niet gevonden? Dan kan je een iLost Alert naar overige organisaties sturen of naar jouw verzekeraar sturen als jouw verloren voorwerp verzekerd is bij verlies.