M.J. (Ria) Vink-van den Berg

Fractie

CDA, raadslid

Contactgegevens

E-mailadres:                         r.vink@raadnoordwijk.nl

Even voorstellen

Ik ben geboren en getogen in Noordwijkerhout. Ik heb met mijn man een winkel in Noordwijkerhout. We hebben 3 prachtige zonen, een druk sociaal leven, met fijne familie en vrienden.

Mijn favoriete plek in de gemeente Noordwijk

Café van der Geest. Of het nu voor een vergadering, een feest, carnaval, een avondje uit of even bijkletsen is. Zelfs een lekker hapje eten kan, alles is altijd goed verzorgd. Echt een fijne plek, lekker midden in het centrum.

Ik ben raadslid geworden omdat

Ik maatschappelijk betrokken ben, ik denk daar een bijdrage aan te kunnen leveren door zó actief te zijn. Ik kijk met nuchtere, verse, frisse blik naar deze functie en hoop mijn steentje te kunnen bijdragen. Ik zet me graag in voor burgers, ondernemers en verenigingen. Ik heb bestuurlijke ervaring in verschillende organisaties. Ik vind het fijn onderwerpen van verschillende kanten te bekijken en te bespreken wat de beste manier is de onderwerpen te behandelen.

Dit hoop ik in deze raadsperiode te bereiken

  • Sport- en verenigingsaccommodaties multifunctioneel inzetten voor de buurt.
  • 1 aanspreekpunt voor organisatoren van evenementen, meerjarige afspraken maken.
  • Gebruik maken van de deskundigheid en creativiteit van inwoners in bepaalde situaties.
  • Het inkopen van producten, diensten en werken indien mogelijk via lokale ondernemers.
  • Volop in blijven zetten op Noordwijk Marketing.
  • Elektrisch aangedreven tuk tuks voor ouderenvervoer over de hele gemeente uitrollen.
  • We blijven mantelzorgers ondersteunen.