J.C.P. (Jaap) de Moor

Lijst de Moor
Fractievoorzitter

Contactgegevens
Emailadres                         j.demoor@raadnoordwijk.nl       

Even voorstellen
Al sinds ik ‘mijn meissie’ heb leren kennen in 1969, kom en vertoef ik in onze mooie gemeente. Daarbij veel waardering voor onze mooie dorpen en de folklore, zoals het Carnaval, de Bloemencorso, de Oranjefeesten of de kermissen.

Mijn favoriete plekjes in de gemeente Noordwijk zijn:
De Amsterdamse Waterleidingduinen in De Zilk, het muurtje rond de Witte Kerk en de Voorstraat in Noordwijk-Binnen.

Ik ben raadslid geworden omdat:
Ik mij verbonden voel met het wel en wee van mijn mede-inwoners en zij recht hebben op goede bestuurders. Ik zet mij graag in voor de “goede zaak” en een goede onderlinge verstandhouding binnen de raad. Van gekissebis wordt niemand beter.

Dit hoop ik in deze raadsperiode te bereiken:
Eendracht en gelijkwaardigheid binnen en vooral tussen de dorpen van onze mooie gemeente. Meer nadruk op ‘samen’ en minder op ‘eigen volk eerst’. Schaalvergroting tot één bollengemeente is aantrekkelijk om meerdere redenen en zou verder onderzocht moeten worden.