Zo pakt project Maarten Kruytstraat uit

17 juli 2023, 16:18

Project Maarten Kruytstraat past in de strategie van de gemeente om kustlocaties grondig op te knappen. De nieuwe artist impressions laten zien hoe dat uitpakt.

Scherp in beeld

De nieuwe, superscherpe artist impressions laten zien hoe mooi het wordt op en rond de Maarten Kruytstraat in Noordwijk aan Zee. Het project past dan ook goed in de strategie van de gemeente om de kust op te knappen. Waar de gemeente kan, wordt stevig geïnvesteerd in een mooie woon- en verblijfsomgeving.

Meer dan een kilometer

Aan de kust volgen grote en kleine projecten elkaar in rap tempo op. We noemen er een paar. Na de Parallel Boulevard, volgde het kuispunt bij het Vuurtorenplein. Ook het parkeerterrein op het Palaceplein werd opgeknapt. De Grent wordt na de zomer grondig opgeknapt. Dan is een zone van meer dan een kilometer onder en boven de grond verbeterd. Ook voor het Noordwijks Museum en het plein zijn er concrete verbeteringsplannen.

Hoe gaat het eruitzien?

Hoorne Vastgoed Ontwikkeling B.V. bouwt op en rond de Maarten Kruytstraat de winkelruimten, de ondergrondse parkeergarage en de 42 appartementen (met eigen parkeerplekken). Nog een voordeel van de superscherpe artist impressions: je ziet goed wat er gebouwd wordt en hoe het bij de omgeving past. De gemeente heeft de buurt geïnformeerd over de voorbereidende werkzaamheden en de aanvang van de bouw.

Meer lezen

Lees ook het eerder verschenen bericht ‘Bouwrijp maken Maarten Kruytstraat’.