Welk ontwerp wint ontwerpwedstrijd pinautomaat Palaceplein?

12 juni 2024, 08:43
Ontwerpwedstrijd pinautomaat Noordwijk aan Zee

De jury heeft vier eigenzinnige ontwerpen geselecteerd. Inwoners kunnen nog tot en met 26 juni 2024 stemmen welk ontwerp wint.

Talent

Altijd weer mooi om te zien dat Gemeente Noordwijk veel talent in huis heeft. De jury selecteerde uit 33 inzendingen de ontwerpen van Thomas Steenvoorden, Jan van der Voet, Jos van Vliet en Van Manen. Ze leverden karaktervolle ontwerpen waarmee de pinautomaat op het Palaceplein prachtig verfraaid kan worden. Ze staan op Samen Noordwijk.

Jury

De gemeente organiseerde de ontwerpwedstrijd om de pinautomaat een mooiere uitstraling te geven. De gemeente nodigde alle inwoners uit om mee te doen. Een jury deed het voorwerk. Een eerste selectie. De jury bestond uit een buurtbewoner, een bestuurslid van de Cultuurraad, een vertegenwoordiger van de ondernemers en van de jongeren in Noordwijk en iemand van Noordwijk Marketing.

Stemmen

Om te stemmen heb je een account nodig op samen.noordwijk.nl. Het aanmaken van een account is gratis. Kost nagenoeg geen moeite. En heeft als voordeel dat je meteen lid bent van het participatieplatform waar inwoners met elkaar samenwerken. Hier worden veel leuke ideeën gepresenteerd en kunnen betrokken inwoners zich er over uitspreken.

Participeer mee

Ook in dit geval. Alle inwoners van de gemeente Noordwijk kunnen via Samen Noordwijk op één van de ontwerpen stemmen. Het ontwerp met de meeste stemmen brengen we aan op de pinautomaat aan het Palaceplein! Ga snel naar Samen Noordwijk, maak een account aan en geef aan welk ontwerp wat jou betreft het mooiste is. Ontwerpwedstrijd pinautomaat Palaceplein op Samen Noordwijk.