Tijdsaldo parkeren van 24.750 minuten

21 maart 2024, 08:18

Per 1 april 2024 worden de bezoekers-, inwoners- en gehandicaptenparkeervergunning aangepast. Dit zijn de vergunningen waarop mensen parkeeracties moeten aanmelden. Voortaan hebben zij de beschikking over een eigen tijdsaldo.

Parkeergemak met tijdsaldo

De vergunninghouders krijgen vanaf 1 april 2024 de beschikking over een flink aantal uren waarmee ze naar eigen inzicht en behoefte kunnen parkeren op een parkeerplaats in een betaald parkeren gebied. De gemeente komt daarmee tegemoet aan een wens. Lees hierover ons eerdere nieuwsbericht ‘Parkeergemak met tijdsaldo’.

Informatie

Parkeerservice Noordwijk (P1) bezorgt flyers bij de houders van een bezoekers-, inwoners- en gehandicaptenparkeervergunning. Dit zijn de vergunningen die werken met het aanmelden van parkeeracties.

De flyers geven informatie over de aanpassing. Wat de vergunninghouder moet doen om er goed mee aan de slag te gaan. Voor houders van andere vergunningen verandert er niets. Zij krijgen daarom geen bericht.

Waar is jouw vergunning geldig?

Voor een goed gebruik van het tijdsaldo is het nuttig te weten waar de vergunning geldig is. Bekijk op de stratenlijst (pdf) op p1.nl waar je mag parkeren met een parkeervergunning. De gehandicaptenparkeervergunning is geldig op elke ‘gewone’ parkeerplaats in een betaald parkeren gebied.

In de volgende straten is de vergunning niet geldig:

  • Bezoekersparkeervergunning: niet geldig in Adelaert, Beyaert, Heemborghpromenade, Koningin Wilhelmina Boulevard, Langevelderslag, Lage Wurft, Noordzeestraat, Olieburg, Palaceplein, Schuitengat, Kloosterplein en Raadhuisstraat.
  • Inwonersparkeervergunning: niet geldig in Adelaert, Beyaert, Heemborghpromenade, Koningin Wilhelmina Boulevard, Langevelderslag, Lage Wurft, Noordzeestraat, Olieburg, Palaceplein en Schuitengat.

Klant welkom op website

Op de website van Parkeerservice Noordwijk (P1) en onze website staat ondersteunende informatie over de bezoekers-, inwoners- en gehandicaptenparkeervergunning.

Meer weten?

Bel voor meer informatie met P1 via +31 71 36 20 102. P1 voert het parkeerbeleid voor de gemeente Noordwijk uit en helpt jou graag bij het gedigitaliseerd parkeren. Bekijk ook onderstaand filmpje over de BezoekersApp op youtube.com.