Rotonde Gooweg op 17 mei weer open

8 mei 2024, 15:54

De Rotonde Gooweg – Langelaan tussen Noordwijk Binnen en Noordwijkerhout is bijna klaar. Op vrijdag 17 mei om 16.00 uur is de rotonde weer open voor verkeer. Aanstaande maandag 13 mei moet het verkeer richting Leeuwenhorst rekening houden met asfalteringswerkzaamheden aan het Westeinde.

Volgens planning

Afgelopen weken is het riool en het asfalt vanaf de rotonde Gooweg tot aan het Westeinde vervangen. De werkzaamheden startte op 2 april 2024 en zijn volgens planning verlopen.

Komende week nog enkele omleidingen

Maandag 13 mei is het Westeinde van 8.00 – 15.00 uur afgesloten voor alle verkeer door asfalteringswerkzaamheden op het Westeinde en de Langelaan. De bekende gele informatieborden geven de ingestelde omleidingsroutes duidelijk aan. Ook worden er verkeersleiders ingezet.

Bestemmingsverkeer

De datum 13 mei is in overleg met Hotel NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst, Teylingen College Leeuwenhorst en het partycentrum gekozen. Verkeer voor de school, het hotel en partycentrum kan via de zij-ingang van de school aan de Gooweg haar bestemming bereiken.

Melvin laat zien waar er gewerkt wordt

Informatie over werkzaamheden, afsluitingen en omleidingsroutes vind je op Melvin. Zoom in op Noordwijk en je vindt daar alle informatie over werkzaamheden aan de weg. Zoom uit en je ziet welke werkzaamheden er in de regio uitgevoerd worden. Gemeenten houden Melvin naar hun beste kunnen bij.