Opening MiniMuze Festival

1 mei 2024, 15:31

Met veel plezier opende cultuurhouder Roberto ter Hark het MiniMuze Festival. De allerkleinsten nemen in de meivakantie een duik in de Noordwijkse Cultuur.

Met de festivalgangers

Wethouder Roberto ter Hark (op foto links) opende begin mei in kusttheater De Muze het nieuwe kindertheaterfestival speciaal voor de allerkleinsten. De opening deed de wethouder met de kinderen. Een belevenis op zich.

MiniMuze Festival

Het MiniMuze Festival is georganiseerd om de allerkleinsten in de meivakantie te laten beleven hoe leuk kunst, cultuur en theater is. Het unieke kindertheaterfestival staat garant voor een dag vol plezier, verbeelding en onvergetelijke ervaringen. De wethouder gaf de kunstenaars en artiesten alle eer. Knap om voor de allerkleinsten mooie en aansprekende voorstellingen te maken.

Een echte belevenis

“Vandaag nemen ze een duik in de Noordwijkse Cultuur. Even weg van de laptop, de vlogger, de digitale spelletjes, de leuke filmpjes op TikTok, de afleiding maar een ontmoeting met echte artiesten. Of -ja ik zit nu even op mijn pedagogische stoel- kennis laten maken met echte boeken”, zei de wethouder in de openingsspeech toen hij zich richtte tot de ouders, verzorgers, begeleiders in het publiek.

Hier vind je meer over het MiniMuze Festival.