Meedenkersbijeenkomst over de toekomst van De Duinpan 5 juni

24 mei 2024, 11:49

Welke plan past het beste bij De Duinpan?

Wie weet beter wat er past als buurtcentrum in De Zilk dan de bewoners zelf? De afgelopen maanden heeft een werkgroep verschillende toekomstscenario’s voorbereid binnen het participatietraject voor de toekomst van De Duinpan. Op woensdag 5 juni 2024 van 19.00 tot 21.00 uur wil de werkgroep graag de mogelijke toekomstplannen bespreken tijdens overlegtafels met geïnteresseerden.

Participatietraject

Het participatietraject om de buurthuisfunctie te versterken, startte vorig jaar met het verzamelen van de behoeften van de 65+ doelgroep in De Zilk. Met deze input, en de doelen en kaders van de gemeente, zou een werkgroep bestaande uit de gemeente Noordwijk, Stichting Wassenaar en vertegenwoordigers van verenigingen vorig jaar aan de slag gaan. Actuele ontwikkelingen rondom De Duinpan zorgden voor uitstel. De afgelopen maanden heeft de werkgroep alsnog verschillende toekomstscenario’s uitgewerkt. Tijdens de meedenkersbijeenkomst zullen de werkgroep en de meedenkers de verschillende plannen aan overlegtafels bespreken. In de laatste fase zal alles samenkomen in een voorstel voor de toekomst.

Doe mee en deel jouw ideeën

Voel jij je betrokken bij De Duinpan? Ben je geïnteresseerd om jouw ervaring, kennis en ideeën te delen? Geef je dan voor 3 juni 2024 op via samen.noordwijk.nl. De bijeenkomst vindt plaats op woensdagavond 5 juni 2024 van 19.00 tot 21.00 uur in De Duinpan.


We hopen op een grote opkomst en kijken uit naar jouw waardevolle inbreng!