Maak je ook nog een mooi ontwerp?

12 maart 2024, 12:56
Ontwerpwedstrijd pinautomaat Noordwijk aan Zee

Je kunt nog tot en met vrijdag 29 maart aanstaande meedoen aan de ontwerpwedstrijd pinautomaat Palaceplein in Noordwijk aan Zee.

Creatieve uitdaging

Een nuttige automaat zeker. Maar wel een beetje saai. Wat een mooie uitdaging om hem een mooie uitstraling te geven. Ga jij ‘em aan? Eind februari nodigde cultuurwethouder Roberto ter Hark alle inwoners en ondernemers van Noordwijk uit om mee te doen. We brengen deze ontwerpwedstrijd graag nog even in herinnering.

Folie

Iedereen die zich betrokken voelt met de gemeente Noordwijk mag een ontwerp indienen. Het ontwerp mag een foto zijn, een tekening, een schilderij of iets dat je op de computer ontwerpt. Het plan is om alle vier de zijden van de pinautomaat met een folie te beplakken. Op die folie komt een ontwerp.

Let op de voorwaarden

Inmiddels heeft de gemeente diverse mooie reacties ontvangen. Wellicht heb jij ook een leuk idee? Voel je dus vrij om ook een ontwerp in te dienen. Doe mee. Let wel op de voorwaarden. Zo moet je op de maatvoering van de pinautomaat ontwerpen en dient het (foto) materiaal ook daadwerkelijk beschikbaar te zijn om verwerkt te kunnen worden. Lees de voorwaarden dus even door voor je aan de slag gaat.

Hier vind je alles over de ontwerpwedstrijd

Op Samen Noordwijk vind je alles over de ontwerpwedstrijd, de voorwaarden en kun je jouw ontwerp indienen. Ga naar Samen Noordwijk.

Doe mee met de meedenkers

Steeds vaker nodigt de gemeente inwoners en ondernemers uit om mee te doen. Vind je dit soort acties leuk? Samen Noordwijk is het platform voor iedereen die graag meedenkt en meedoet. Meld je aan. Registeren = gratis. Ga naar Samen Noordwijk en klik bovenaan de webpagina op ‘Registreren’.