Jonge gamers en hackers (12-25 jaar) gezocht

19 maart 2024, 16:00
Rebootcamp voor jonge gamers en hackers (12-25 jaar)

Ben jij een jonge en talentvolle gamer, hacker of IT’er tussen de 12 en 25 jaar? De politie en de gemeente Noordwijk zijn dan op zoek naar jou! We willen jou van harte uitnodigen voor een online test en wie weet word jij uitgenodigd voor een ‘Rebootcamp’. Een evenement waar jij jouw digitale vaardigheden kunt laten zien en op een positieve manier kan inzetten.

Wat is de Rebootcamp?

Op 13 april 2024 wordt er een Rebootcamp georganiseerd door de Politie Eenheid Den Haag. Als jij digitaal vaardig bent, maak je kans om uitgenodigd te worden voor dit kamp. Het wordt een leuke dag waarop je spelenderwijs bewust wordt gemaakt van de mogelijkheden en gevaren van de digitale wereld. Inspirerende sprekers vertellen je alles over ethisch hacken, cybersecurity en de gaming industrie. En je kunt zelfs gamen tegen de politie om je digitale skills te testen.

Ontdek jouw digitale talenten en carrièremogelijkheden

De politie organiseert deze dag om jongeren aan te moedigen om meer te doen met hun digitale talenten en hen te laten ontdekken welke carrièremogelijkheden er in de digitale wereld zijn. De organisatie hoopt hiermee dat jongeren gemotiveerd raken om zich verder te ontwikkelen. Dus, als jij talent hebt voor hacken en het ook nog eens heel leuk vindt, dan zou dit wel eens jouw kans kunnen zijn om van je passie je beroep te maken.

Meld je aan voor de Rebootcamp

De gemeente Noordwijk steunt dit initiatief van harte en moedigt alle jongeren met hacktalent aan om mee te doen. De organisatie van Rebootcamp zoekt in totaal zo’n 40 à 50 jongeren om deel te nemen aan dit evenement. Wacht dus niet langer en meld je aan! Bezoek de website en test direct jouw digitale vaardigheden. Doe dit vóór 31 maart 2024 en wie weet word jij uitgenodigd.