Bronsgeest

29 februari 2024, 15:47

De nieuwe nieuwsbrief over Bronsgeest is uit. Daarin onder meer alle aandacht voor de planvorming van het woongebied. Dat is inmiddels weer een stap verder. Zicht op het stratenpatroon, de water- en groenpartijen en in welke zones de woningen gebouwd mogen worden. De opzet is een duidelijke stip op de horizon.

Duidelijke stip op de horizon

Het ‘ontwerp-Uitwerkingsplan’ klaar. Dat plan is nodig om daadwerkelijk te kunnen bouwen. Wat de gemeente daarbij voor ogen staat wordt steeds duidelijker. Op de afbeelding zie je de opzet voor Bronsgeest. Het stratenpatroon, en de water- en groenpartijen en in welke zones de woningen gebouwd mogen worden. De afbeelding is een stip op de horizon.

Klik op de afbeelding om te vergroten

Stedenbouwkundigplan

Geïnteresseerd? Bekijk nog eens de Presentatie stedenbouwkundig plan Bronsgeest die in juni 2023 werd gegeven in de commissie Ruimte. Mooie beelden van wat er zou gebouwd zou kunnen worden.

De mix

Iedereen is welkom op Bronsgeest. Er komen maximaal 350 woningen waarvan minimaal 30% sociale huurwoningen, minimaal 15% middeldure huurwoningen en minimaal 25% middeldure koopwoningen, zoals beschreven in de nieuwe woonvisie van Noordwijk ‘Alle zeilen bij voor voldoende en juiste woningen’.

Op de hoogte blijven

Wil je ook op de hoogte gehouden worden over deze ontwikkellocatie? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

We hebben de projectpagina over deze ontwikkellocatie vernieuwd. Neem een kijkje op deze pagina.