Beweegroutes Noordwijkerhout en De Zilk: denk jij mee over beweging?

13 maart 2024, 10:04

Woon jij in Noordwijkerhout of De Zilk en ben je ouder dan 50 jaar? Dan willen we graag jouw input over hoe we de buitenruimte kunnen verbeteren en bewegen kunnen stimuleren.

Bewegen stimuleren

In Noordwijkerhout en De Zilk willen we graag dat mensen meer gaan bewegen in de buitenlucht. De gemeente Noordwijk heeft plannen om de buitenruimte aantrekkelijker te maken voor beweging, met beweegtoestellen, wandelpaden en plekken om mensen te ontmoeten.

Hoe kan jij helpen?

Samen met experts, aanbieders van beweegactiviteiten en andere inwoners werken we aan een plan. We willen graag weten wat jij denkt dat er nodig is om mensen te motiveren om meer te bewegen.

Jouw mening is belangrijk

In januari hebben sportaanbieders al input gegeven over wat er nodig is. Nu is het jouw beurt! We willen graag weten hoe jij denkt over het verbeteren van de buitenruimte voor beweging.

Doe mee!

Ben jij 50 jaar of ouder en woon je in Noordwijkerhout of De Zilk? Dan nodigen we jou uit om deel te nemen aan ons onderzoek. Jouw mening is ontzettend waardevol en zal ons helpen om onze omgeving gezonder en actiever te maken. Geef jouw mening:

Doe mee en help ons om Noordwijkerhout en De Zilk nog aantrekkelijker te maken en bewegen te stimuleren!

Samen Noordwijk

Op Samen Noordwijk vind je alles over het project Beweegroutes Noordwijkerhout en De Zilk. Ga naar Samen Noordwijk.