A.M. (Alexandra) Dik

Partij voor de Inwoners
Raadslid, voorzitter raadscommissie Welzijn, lid Agendacommissie

Contactgegevens
E-mailadres                      a.dik@raadnoordwijk.nl               
Telefoonnummer            +31 (0)6 186 772 27

Even voorstellen
Alexandra Dik, woonachting in Noordwijk aan Zee, ondernemer en levensgenieter. Mijn motto’s zijn: houd je hoofd koel en je voeten warm, een dag niet gelachen is een dag niet geleefd, en vooral doe eens iets voor een ander, daar word je heel gelukkig van!

Mijn favoriete plek in de gemeente Noordwijk is:
Het strand en de duinen.

Ik ben raadslid geworden omdat:
Er veel ontevredenheid is onder de inwoners over het functioneren van de gemeente en ik wil mijn bijdrage leveren om hier verbetering in te brengen. Het Raadslidmaatschap is voor mij dienstbaar zijn aan de inwoners van onze mooie gemeente. Je kan het helaas niet iedereen naar de zin maken, maar ik ga wel naar eer en geweten mijn best doen om zoveel mogelijk mensen te horen en hun suggesties en voorstellen mee te nemen in onze beslissingen.

Dit hoop ik in deze raadsperiode te bereiken:
Voor de inwoners: lagere lasten, meer gevoel van veiligheid, een beter functionerend sociaal domein, een klantvriendelijkere gemeente en veel nieuwe sociale woningbouw.