Meedenkersnetwerk

Het is voor mensen niet altijd even gemakkelijk is om de weg te vinden naar een antwoord op hun hulpvraag. De Meedenkers van het Meedenkersnetwerk helpen daarbij. Het Meedenkersnetwerk is een netwerk van vrijwilligers, ervaringsdeskundigen en beroepskrachten. Zij werken als gids binnen het sociaal domein. En helpen om antwoord te vinden op vragen over bijvoorbeeld sociale contacten, activiteiten, wonen en financiƫn.

Voor wie is het Meedenkersnetwerk?

Meedenkers zijn onafhankelijk en zijn er voor alle inwoners die een vraag hebben over het sociaal domein. Ook voor mensen die al zorg of hulp krijgen of mantelzorg geven. Een Meedenker kan ook worden gevraagd om mee te gaan naar een belangrijk gesprek. Bijvoorbeeld met een organisatie of (hulpverlenings-) organisatie. Wie eenzaam is of vragen heeft over de corona-epidemie is ook welkom om contact te zoeken.

Aanpak

U kunt via meedenkersnetwerk.nl een vraag stellen. Deze komt dan bij coƶrdinator Maaike van Eijk terecht. Zij koppelt de vraag vervolgens aan een geschikte Meedenker. Als u al een voorkeur voor een Meedenker heeft, kunt u dat aangegeven. Alle Meedenkers vindt u op de website.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Maaike van Eijk via +31 (0)6 81 68 87 10 of info@meedenkersnetwerk.nl

Het Meedenkersnetwerk is ook bereikbaar via LinkedIn, Facebook en Instagram.