Bestemmingsplan inzien

In een bestemmingsplan staat waar mag worden gebouwd, maar ook op welke wijze gronden en gebouwen gebruikt mogen worden. U kunt de bestemmingsplannen bekijken op ruimtelijkeplannen.nl Treft u daar een locatie aan zonder een bestemmingsplan? Kijk dan op onze pagina Geldende bestemmingsplannen.

Meer informatie

Geldende bestemmingsplannen

Gemeente Noordwijk heeft de taken op het gebied van geldende bestemmingsplannen overgedragen aan de Omgevingsdienst West-Holland (ODWH). Kijk voor meer informatie op odwh.nl of neem contact op met het Bouwloket van de ODWH:

  • Telefonisch via +31 (0)71 40 83 200 op maandag t/m vrijdag tussen 9:00 - 14:00 uur. Buiten openingstijden kunt u een terugbelverzoek achterlaten.
  • Per e-mail via infobouwen@odwh.nl
  • Op afspraak in het gemeentehuis van Noordwijk op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 8:30 - 12:30 uur. Let op: vanwege het coronavirus is er tot nader order geen spreekuur. 

Nieuwe bestemmingsplannen

Alleen voor vragen over nieuwe bestemmingsplannen of het beleid voor bestemmingsplannen, kunt u contact opnemen met ons Klantcontactcentrum via +31 (0)71 36 60 000.