Meedenkersnetwerk

Het is voor mensen niet altijd even gemakkelijk is om de weg te vinden naar een antwoord op hun hulpvraag. De Meedenkers van het Meedenkersnetwerk helpen daarbij. Het Meedenkersnetwerk is een netwerk van vrijwilligers, ervaringsdeskundigen en beroepskrachten. Zij werken als gids binnen het sociaal domein. En helpen om antwoord te vinden op vragen over bijvoorbeeld sociale contacten, activiteiten, wonen en financiën.

Voor wie is het Meedenkersnetwerk?

Meedenkers zijn onafhankelijk en zijn er voor alle inwoners die een vraag hebben over het sociaal domein. Ook voor mensen die al zorg of hulp krijgen of mantelzorg geven. Een Meedenker kan ook worden gevraagd om mee te gaan naar een belangrijk gesprek. Bijvoorbeeld met een organisatie of (hulpverlenings-) organisatie. Wie eenzaam is ook welkom om contact te zoeken.

Aanpak

Je kan via meedenkersnetwerk.nl een vraag stellen. Jouw vraag wordt vervolgens gekoppeld aan een geschikte Meedenker. Als je al een voorkeur voor een Meedenker hebt, kan je dat aangegeven. Alle Meedenkers vind je op de website.

Meer informatie

Voor meer informatie kan je naar info@meedenkersnetwerk.nl mailen. Het Meedenkersnetwerk is ook bereikbaar via LinkedIn, Facebook en Instagram.