Jeugdfonds Sport & Cultuur

Kinderen moeten kunnen sporten, iets aan kunst en cultuur kunnen doen of leren zwemmen. Te weinig geld voor contributie of lessen mag géén spelbreker zijn. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Zuid-Holland kan deze kosten vergoeden.

Hoe kom je in aanmerking?

Wil je in aanmerking komen voor een bijdrage uit het fonds? Neem dan contact op met een contactpersoon of intermediair binnen de gemeente Noordwijk om de mogelijkheden te bespreken. Hij/zij regelt de aanvraag en afhandeling van jouw verzoek.

Wie zijn de contactpersonen in Noordwijk?

Dat kan een leerkracht, buurtsportcoach of een maatschappelijk werker zijn. Kijk voor een actueel overzicht van de contactpersonen in Noordwijk op de website van het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Als je met één van hen contact opneemt, regelen zij de aanvraag.

Aanvraag goedgekeurd, meld jouw kind aan!

De contactpersoon hoort meestal binnen 3 weken of de aanvraag goedgekeurd is en laat jou dat weten. Dan meld je jouw kind aan bij de sportclub, dansschool of andere organisatie waar jouw kind op les wil. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie of het lesgeld direct aan de sportclub/lesgever. Je ontvangt dus geen geld. Kijk voor meer informatie op jeugdfondssportencultuur.nl of neem contact op met het Jeugdfonds Sport & Cultuur via + 31 174 24 49 40.