Sportparken

De gemeenteraad heeft de afgelopen jaren fors geïnvesteerd in het renoveren van de gemeentelijke sportaccommodaties. De gemeente streeft naar multifunctioneel gebruik van de accommodaties.

Gebruik

De grote sportaccommodaties worden door meerdere sportverenigingen gebruikt. Ook het onderwijs en zorgorganisaties maken gebruik van de Noordwijkse accommodaties. Door de aanleg van kunstgrasvelden, die zich uitstekend lenen voor gebruik van zowel sport, onderwijs en naschoolse activiteiten is er meervoudig gebruik van de sportparken.

Sportpark Lageweg

Sportpark Lageweg in Noordwijk is in 2022 gerenoveerd. Het Sportpark wordt gebruikt door voetbalvereniging SJC, Noordwijkse Hockey Club (NHC), Montessorischool Noordwijk, Daltonschool Klaverweide en ToerFietsClub (TFC) Noordwijk.

Sportpark de Boekhorst

Sportpark De Boekhorst in Noordwijkerhout is in 2022 volledig geherstructureerd. Het sportpark is de thuisbasis van VVSB en handbalvereniging Northa.

Sportpark Duinwetering

De vaste bespeler van het sportpark is vv Noordwijk. In 2014/2015 is het sportpark totaal gerenoveerd. Er is een compleet nieuwe accommodatie verrezen met kleedkamers, kantines, vergaderruimtes, businessruimte en 2 sporthallen.