Space Business Park

Het Space Business Park verwelkomt graag starters en gevestigde kennisintensieve bedrijven. Die actief zijn met lucht-en ruimtevaarttechnologie of andere hoogwaardige technologische toepassingen. Op het Space Business Park krijg je alle ruimte om met jouw kennis commercieel succesvol te zijn.

Locatie

Het Space Business Park ligt aan de zuidkant van de gemeente Noordwijk (Zuid-Holland). Het ligt tegenover de vestiging van ESTEC, het European Space Research and Technology Centre.

luchtfoto van Space Business Park

Bereikbaarheid

Het Space Business Park ligt centraal in de Randstad met een goede ontsluiting en gunstige ligging ten opzichte van luchthaven Schiphol, Den Haag, Leiden en Amsterdam. Het bedrijvenpark ligt vlakbij de N206, die je direct naar onder meer de A44 en de A4 brengt. Waardoor je binnen een half uur luchthaven Schiphol bereikt.

Landkaart met Space Business park

Met openbaar vervoer

  • Trein: Leiden Centraal.
  • Bus: Arriva 21 en 221.
  • OV reisinformatie: 0900-9292 en 9292.nl.

Gevestigde bedrijven

De gemeente Noordwijk ontwikkelt met het Space Business Park een uniek en hoogwaardig bedrijvenpark. Het park is bestemd voor lucht- en ruimtevaart gerelateerde en/of andere hoogwaardig kennisintensieve bedrijven.

ESTEC II

De voorgenomen uitbreiding van ESTEC; het European Space Research and Technology Centre waarvoor 5 van de 15 hectare is aangekocht. Dit is in voorbereiding. Met de uitbreiding in het vooruitzicht is met de kinderopvang voor de werknemers van ESA al rekening gehouden. Het Princess Ariane Daycare Facility, een internationaal kinderdagverblijf, heeft zich er inmiddels gevestigd.

ATG-EUROPE

ATG-Europe is een internationale onderneming die institutionele en industriële spelers in de ruimtevaart- en fusie-nucleaire sectoren bedient, door hun capaciteiten, prestaties en concurrentievermogen aan te vullen en te verbeteren en hen verder te helpen dan hun ambities. ATG-Europe opereert vanuit het gebouw De Huygens. Dit gebouw is ontworpen door JHK Architecten Utrecht in opdracht van BAM Utiliteitsbouw B.V.

Decos Technology Group

Een internationaal opererende ontwikkelaar van hoogwaardige technologische software. Het bijzondere gebouw is ontworpen door Inbo.

ESIC

Een bedrijfsverzamelgebouw, waar startende innovatieve ondernemers in een inspirerende omgeving precies die oppervlakte kunnen huren waaraan ze toe zijn.

Meer informatie

Interesse in de aankoop van een kavel? Mail voor meer informatie naar spacebusinesspark@noordwijk.nl of bel naar +31 71 36 60 240.