Nieuwe Economic Board Duin en Bollenstreek

18 januari 2024, 15:34

Op 17 januari 2024 presenteerde de nieuwe Economic Board Duin en Bollenstreek zich. Wie zijn de nieuwkomers?

Start met 8

De 8 leden van de nieuwe Economic Board zijn:

  1. Sandra Bechtholt (Keukenhof)
  2. Arjan van Beelen (Ouwehand Bouw)
  3. Dyane Brummelhuis (Stichting Fioretti Teylingen)
  4. Werner Haan (Unmanned Valley)
  5. Ferry Huurman (Rabobank)
  6. Anne Leemhuis (Marente)
  7. Sylvia Pennings (Tulip Experience)
  8. Stephan Stokkermans (Grand Hotel Huis ter Duin)

In de loop van komend jaar breidt de board verder uit met een aantal extra leden, waardoor de Economic Board Duin en Bollenstreek uiteindelijk bestaat uit 10 tot 15 personen.

Samenwerken aan een toekomstbestendige economie

Komende jaren gaat de Economic Board aan de slag met het realiseren van een toekomstbestendige economie voor de Duin en Bollenstreek. De gemeenten Hillegom, Teylingen, Lisse, Noordwijk en Katwijk werken hierin samen aan een gezamenlijke Economische Agenda Duin en Bollenstreek.

Stevig netwerk

De wethouders Economie kijken uit naar een goede samenwerking: “De nieuwe board is een slagvaardige club mensen met een stevig netwerk in het bedrijfsleven, onderwijs, de zorg en overheid. Samen werken we aan een vitale economie in onze streek, met daarin veel oog voor een brede welvaart voor onze inwoners en het behoud van woonaantrekkelijkheid.”

Meer lezen

Dit is een verkorte versie van het persbericht van de Economic Board Duin en Bollenstreek. Lees het volledige nieuwsbericht van de Economic Board Duin en Bollenstreek op ebdb.nl. Benieuwd naar de activiteiten? Bekijk dan eens de projecten op ebdb.nl.