Klik en Tik

Dit nieuwsbericht is verlopen.
1 november 2023, 15:29

Klik & Tik, zo heet de internetcursus voor beginners bij Bibliotheek Noordwijk. Misschien voor jou of voor iemand die je kent.

Steeds meer gaat via internet

Bibliotheek Noordwijk en Bibliotheek Noordwijkerhout zijn veel meer dan plekken waar je boeken leent. Hier volg je trainingen, cursussen of workshops die jou vooruithelpen in een wereld die snel verandert.

Maak een goede start

Wil je starten met internet, maar weet je niet goed hoe dat werkt? Volg dan de basiscursus internet van Klik & Tik in de Bibliotheek in Noordwijk. Stap voor stap ga je het internet op en ontdek je hoe dit werkt.

5 lessen

De cursus bestaat uit 5 lessen en start op maandag 9 oktober 2023 van 14:30 – 16:30 uur. De overige cursusdagen zijn op 9, 16, 23, 30 oktober en 6 november. Tijdens de cursus leer je onder andere informatie zoeken en vinden op internet, zoeken met Google, een reis plannen met het openbaar vervoer, 2e hands koopjes zoeken via Marktplaats en informatie opzoeken over jouw hobby’s.

Kosten en deelname

Deelname kost € 15,- voor leden en € 20,- voor niet-leden. Aanmelden kan via de website van Bibliotheek Bollenstreek of in de bibliotheek bij één van de medewerkers.

Blijf op de hoogte

Geïnteresseerd in dit aanbod? Of ken je iemand die er geïnteresseerd in zou kunnen zijn? Meer informatie staat op de website van Bibliotheek Bollenstreek.

Blijf op de hoogte van het nieuws van de Bibliotheek door je aan te melden voor de nieuwsbrief.