Inloopmiddag/inloopavond 27 juni Nieuwe Verbinding N208-A44

11 juni 2024, 16:44

Op donderdag 27 juni 2024 kun je meedenken over een nieuwe verbinding N208-A44. Kom ook en draag vanuit Noordwijkerhout, De Zilk en Noordwijk bij aan de haalbaarheidsstudie.

Samenwerken

Gemeente Noordwijk werkt nauw met de regio samen aan een bereikbare, verkeersveilige en leefbare Noordelijke Duin- en Bollenstreek & Haarlemmermeer. Hun samenwerking is de afgelopen maanden goed van de grond gekomen. Op onze pagina Ontsluiting Noordelijke Duin- en Bollenstreek lees je alles over de samenwerking.

Met elkaar verbeteren

Met elkaar zetten ze in op een studie naar een nieuwe Verbinding N208-A44 bij Lisse.  Deze nieuwe verbinding moet bijdragen aan het verbeteren van de regionale bereikbaarheid, leefbaarheid en verkeersveiligheid.

Een verbinding die dus ook voor onze gemeente waardevol is. Een goede verbinding met de Randstad is van groot belang voor inwoners, ondernemers en natuurlijk onze bezoekers.

2 inloopmomenten

Namens de regionale samenwerkingspartners organiseert de provincie Zuid-Holland op donderdag 27 juni 2024 daarover een inloopmiddag en een inloopavond. Ook jij bent van harte welkom. Alles even op een rij:

  • Inloopmiddag/inloopavond Nieuwe Verbinding N208-A44;
  • Datum: donderdag 27 juni 2024; 
  • Tijd: 16.00 – 17.30 uur óf 19.00 – 20.30 uur; 
  • Locatie: Restaurant De Engel, Heereweg 386 in Lisse.

Interesse? Je kunt je aanmelden voor de inloopmiddag of inloopavond door een e-mail te sturen naar Op Weg. Aanmelden is niet verplicht!

Jouw inbreng is belangrijk 

Jouw inbreng is belangrijk. Tijdens de inloopmomenten kun je vragen stellen en aandachtspunten meegeven voor het ingenieursbureau.

Haalbaarheid en zicht op de kosten

Zomer 2024 start het ingenieursbureau een onderzoek naar de haalbaarheid en de maatschappelijke kosten-en-baten van een nieuwe verbinding.

Vragen en opmerkingen?

Je kunt jouw vragen en opmerkingen ook per mail doorgeven door een e-mail te sturen naar Op Weg.