Bibliotheek

Bibliotheek Bollenstreek verzorgt het bibliotheekwerk in diverse gemeenten waaronder de gemeente Noordwijk. De vestiging in Noordwijk is een geheel nieuwe, eigentijdse bibliotheek.

Bibliotheekvisie gemeente Noordwijk 2012 - 2020

Digitalisering van de collectie, het betrekken van de jeugd en het aanpakken van laaggeletterdheid. Dat zijn de komende doelstellingen voor de Bibliotheek Bollenstreek en ze staan te lezen in de vastgestelde bibliotheekvisie. In de zomer van 2012 werd de vernieuwde Noordwijkse vestiging van de Bibliotheek Bollenstreek geopend.

Het gebouw biedt alle mogelijkheden voor vernieuwingen en voor een efficiƫntere werkwijze die door bezuinigingen noodzakelijk is. Waaraan moet de bibliotheek nieuwe stijl als vooraanstaande maatschappelijke voorziening voldoen? Om die vraag te beantwoorden heeft de gemeente beleid ontwikkeld en vastgelegd in een visie. De gemeentelijke visie loopt vooruit op de regionale visie en op de nieuwe bibliotheekwet die in 2014 ingaat. De uitvoering van dit beleid ligt bij Bibliotheek Bollenstreek.

U bevindt zich hier : Home > Zorg en welzijn > Welzijn > Bibliotheek
Lees deze pagina voor
OndernemenDigitale balie

Logo Noordwijk European City of Sport 2017

Contact

(071) 36 60 000
gemeente@noordwijk.nl

Bezoekadres

Voorstraat 42
2201 HW Noordwijk
Contactgegevens

Publieksbalies

Openingstijden
Afspraak maken
Lokaal Loket 

Logo Noordwijk Marketing - Visitor info Noordwijk