Voor ieder 1

Het Lokaal loket, Wmo Adviescentrum, Sociaal Wijkteam en de jeugd- en gezinsteams zijn samengegaan in Voor ieder 1. Heb je vragen of zorgen over bijvoorbeeld de opvoeding of het opgroeien van jouw kind, financiën of relatie? Zit je niet lekker in jouw vel of voel je jezelf soms eenzaam? Iedere inwoner van de gemeente Noordwijk kan bij Voor ieder 1 terecht, of je nu jong bent of wat ouder.

Medewerkers

Bij Voor ieder 1 werken mensen die ieder hun eigen vakkennis hebben. Er werken maatschappelijk werkers die jou kunnen helpen als je vastloopt op emotioneel, sociaal of praktisch gebied. Er zijn medewerkers die alles weten over sociale zekerheid en Wmo. Zij helpen jou bij financiële tegemoetkomingen of praktische hulpmiddelen. Er zijn ook medewerkers die jou en jouw netwerk helpen als je een beperking hebt of moeite hebt om mee te doen in de maatschappij. De jeugdhulpverleners staan jongeren en hun ouders bij als er problemen of zorgen zijn.

Contactgegevens

In veel gevallen hebben de medewerkers voldoende kennis om jou zelf te helpen. Als er andere hulp nodig is, ondersteunen de medewerkers daarbij en blijven betrokken als dat nodig is. Kijk op de website van Voor ieder 1 voor de contactgegevens.