Trouwambtenaren

In de gemeente Noordwijk worden alle huwelijken voltrokken door een buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand (babs) ook wel trouwambtenaar genoemd.

Voorkeur

Bij het reserveren van tijd en plaats van het huwelijk kunt u uw voorkeur aangeven voor een trouwambtenaar. Er wordt zo veel mogelijk rekening met uw voorkeur gehouden, maar er kan geen garantie worden gegeven dat de door u gekozen trouwambtenaar het huwelijk voltrekt. Bij een kosteloos huwelijk kunt u geen voorkeur doorgeven.

Onze trouwambtenaren stellen zich aan u voor:

 • L.M. (Louky) Crama

  Lief bruidspaar, jullie hebben besloten om in onze mooie gemeente Noordwijk te gaan trouwen. Naast het uitzoeken van een locatie,  en wat hebben we veel bijzondere plekken, moeten jullie ook nog een trouwambtenaar kiezen. Om jullie een idee te geven wie ik ben, geef ik jullie een kijkje  in mijn leven.

  Lees verder
 • H.M. (Heidi) Lammers-van der Holst

  Hallo, ik ben Heidi Lammers-van der Holst, werkzaam als jongste vrouwelijke babs bij de gemeente Noordwijk. Geboren in 1977 te Leiden, maar al mijn hele leven met veel plezier woonachtig in Noordwijk. In 2006 getrouwd en inmiddels trotse moeder van 3 kinderen.

  Lees verder
 • M. (Martin) Ruis

  Origineel afkomstig uit Hilversum, ben ik getrouwd met Lies, heb twee dochters en vijf kleinkinderen. Na een carrière in de sportwereld ben ik jarenlang werkzaam geweest als rtv-verslaggever, met als specialismen: NBA basketball, boksen en tennis. Kortom, ik heb heel veel gereisd.

  Lees verder
 • G.R. (Gerard) Stiekema

  Voor je huwelijksdag maak je natuurlijk je eigen keuzes. Dat geldt natuurlijk ook voor de keuze voor jullie trouwambtenaar. Geen saaie ceremonie, maar een passend, betrokken verhaal, jullie verhaal! Neem gerust contact op met “jullie trouwambtenaar”, Gerard R.Stiekema.

  Lees verder
 • B. (Bene) Timmer

  Mijn naam is Bene Timmer; ik ben 55 jaar en woon al sinds mijn 21e met veel plezier in Noordwijk.
  In mijn dagelijks leven doe ik heel veel in de gezondheidszorg, ben coördinator van een medisch team, werk als praktijkverpleegkundige en geef ook af en toe nog wat sportlessen (m.n. spinning). 

  Lees verder
 • J.C.G. (Jacqueline) van Eerten-den Haan

  Mijn naam is Jacqueline van Eerten. In 2005 ben ik in de rechtbank van Den Haag beëdigd tot buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. Sinds die tijd heb ik al heel wat partnerschappen en huwelijken mogen sluiten. Dit vond plaats in het gemeentehuis of in de vele hotels en strandpaviljoens, waar na de ceremonie het feest direct kan beginnen.

  Lees verder
 • Burgemeester J. Rijpstra

  Op speciaal verzoek is het ook mogelijk om burgemeester J. Rijpstra uw huwelijk te laten voltrekken. Als u een verzoek wilt indienen kunt u contact opnemen met het team Klantcontactcentrum.