Plan voor palen op Jeroensplein

Dit item is verlopen op 28-02-2018.

Dinsdagavond 5 september 2017 organiseert gemeente Noordwijk een inloopavond over de paaltjes op het Jeroensplein en hoe op dat punt het plein opnieuw kan worden ingericht. Met het plan hoopt de gemeente tegemoet te komen aan de bezwaren die er tegen de granieten palen zijn.

Vervangen deel palen

Het plan is een deel van de palen te vervangen. Het gaat om de palen aan de kant van het winkelcentrum, woonzorgcentrum Jeroen en aan de zijde van de kerkmuur bij de kerktoren. De nieuwe, ‘verzonken palen’, die ervoor in de plaats komen, zien eruit als lichte bolvormige verhogingen die de rijbaan suggestief aangeven. 

In woonzorgcentrum Jeroen

De inloopbijeenkomst is in het woonzorgcentrum Jeroen, locatie Jeroenspark 1. De hoofdingang is tegenover de ingang van de parkeergarage aan de Raadhuisstraat. U kunt binnenlopen tussen 19:30 uur en 21:30 uur. 

Wat kunt u verwachten?

Tijdens de inloop licht de gemeente het plan toe met behulp van een verbeelding, foto’s en toelichtende teksten. U kunt de plannen inzien en u kunt vragen stellen en opmerkingen plaatsen. Vakambtenaren van de gemeente geven desgewenst een toelichting.

Als u niet in de gelegenheid bent 

Mocht u deze avond niet in de gelegenheid zijn, maar wel uw mening willen geven of meer informatie wensen, dan kunt u contact opnemen met de heer E. Beumer via de algemene contactgegevens van de gemeente.