Partnerschap Noordwijk met Alert Online

Dit item is verlopen op 26-04-2018.

Hoe alert ben jij online? Krijg jij weleens een valse e-mail? Ben je zelfs al eens gehackt? Digitale criminelen slaan zonder waarschuwing toe.

Meer bewustwording nodig

Meer bewustwording is daarom keihard nodig. De gemeente Noordwijk is sinds kort partner van Alert Online. Een jaarlijkse campagne van overheden, bedrijfsleven en wetenschap met als doel Nederland digitaal veiliger te maken.

Een verscheidenheid aan partners

Vele organisaties zijn al verbonden met dit initiatief. Bedrijven zoals KPN, Eneco, de Rabobank, luchthaven Schiphol en het ministerie van Veiligheid & Justitie. Het overzicht van de organisaties kunt u vinden op de website van Alert Online.

Belangrijke tips om je te beschermen

Alert Online geeft belangrijke tips over hoe burgers en ondernemers zich kunnen beschermen tegen cybercrime. Ook worden verschillende activiteiten georganiseerd. De tips kunt u vinden op de website van Alert Online.

Test jouw eigen cyberskills

Benieuwd naar je eigen cyberskills? Doe de test op de website van Alert Online en check hoe alert je zelf bent op het internet.

Bijeenkomst in Noordwijk

Op woensdagavond 22 november 2017 organiseert de gemeente Noordwijk een awareness bijeenkomst op het gebied van cybercrime. Alle burgers en ondernemers zijn hierbij welkom.

Exacte programma binnenkort bekend

Het exacte programma wordt binnenkort bekend gemaakt. Houd onze website, Facebook en Twitter hiervoor in de gaten!