Oplossingen en ideeën gezocht voor stallen fietsen

Dit item is verlopen op 01-11-2017.

We zitten massaal op de fiets. Dat is een mooie en positieve ontwikkeling. Gezond en goed voor het milieu. Maar die fiets kunnen we in ons dorp niet altijd goed kwijt. Dit willen we verbeteren. Geef via het online formulier uw idee of oplossing door. 

Idee of oplossing? Laat het de gemeente weten

De gemeente voert een inventarisatie uit naar de mogelijkheden om uw (brom-)fiets te stallen. Om de situatie voor het stallen van fietsen te verbeteren is er bij het strand al een aantal acties uitgevoerd. De gemeente wil graag weten of er nog ideeën zijn andere plekken in onze gemeente. De inventarisatie loopt van dinsdag 5 september t/m vrijdag 6 oktober 2017. Heeft u een idee of oplossing voor bijvoorbeeld fietsenrekken, parkeervakken voor fietsen? Laat het ons weten via het online formulier. Het begrip fietsen nemen we heel ruim. Dat kan alles zijn van bakfietsen tot racefietsen. Van bromfietsen tot scooters.

Verder aan de slag met de ideeën en oplossingen

Op basis van de input uit dit onderzoek kan de gemeente een plan van aanpak maken. Welke plekken moeten we aanpakken? Welke acties moeten we verder uitwerken? En hoeveel geld hebben we daar voor nodig? Heeft u nog vragen of wilt u betrokken blijven bij het plan van aanpak. Meld u dan bij de beleidsmedewerker Verkeer en Vervoer, mevrouw B. (Bella) Pover via gemeente@noordwijk.nl o.v.v. Inventarisatie stallen fietsen.

Link