Noordwijk aan Zee laten stralen

Dit item is verlopen op 26-10-2017.

Hoe maken we de kust en de boulevard weer aantrekkelijk? Sfeervol. Mondain. Modern. Met een internationale uitstraling. Daar zijn inmiddels veel dingen voor in stelling gebracht. Bouwplannen, projecten, ideeën en initiatieven voor Noordwijk aan Zee.

Ze zijn gepresenteerd. Aan de raad. Aan belangrijke partijen als de Noordwijkse Ondernemers Vereniging. En op woensdagavond 19 april 2017 aan de inwoners. De avond over de ‘Ontwikkelstrategie Noordwijk aan Zee’ werd goed bezocht. 

Voor het eerst kregen inwoners te zien wat er allemaal is voorbereid. Meer dan 200 nieuwsgierige Noordwijkers hoorden het in de Kapel aan Zee van wethouder Hans Bakker. Er viel ook veel te zien. Met mooie  schetsen. Impressies.

Architect Arie Korbee presenteerde de plannen van een grote parkeergarage gecombineerd met een congresruimte in het duin. Na de presentaties konden de aanwezigen stands bezoeken van de diverse projecten. Vragen stellen aan de plannenmakers. 

Ze kregen daardoor een goed beeld van wat er bedoeld wordt met ontwikkelstrategie. En de ambitie om Noordwijk aan Zee echt te laten stralen.

Link