Nieuwe kabels en leidingen in omgeving Grent en Parallel Boulevard

Dit item is verlopen op 08-03-2018.

Er komen nieuwe kabels (elektra) en leidingen (gas en water) onder het trottoir aan de Grent en de Parallel Boulevard. De nutsbedrijven starten met nieuwe kabels en een gasleiding aan de Grent. Hiervoor wordt tijdelijk 1 rijstrook afgezet. Daarna gaan ze verder aan de Parallel Boulevard. Alle werkzaamheden duren tot en met voorjaar 2018.

Starten met nieuwe gasleiding en wegafsluiting

Van 11 september tot en met 20 oktober 2017 gaan de nutsbedrijven eerst met de gasleiding aan de slag. Hiervoor wordt tijdelijk 1 rijstrook afgesloten aan de Grent. Daarna wordt er nog een nieuwe waterleiding aangelegd aan de overkant van de straat plus nog verschillende kabels voor elektriciteit. Nog tot en met het voorjaar 2018 zijn de nutsbedrijven bezig aan de Grent en de Parallel Boulevard.

Eenrichtingsverkeer en omleiding

De nieuwe gasleiding komt onder het trottoir aan de kant van het duin aan de Grent. Om het werk veilig te laten verlopen, wordt er 1 rijbaan afgesloten tijdens deze werkzaamheden. De rijrichting is vanaf het Palaceplein richting het Pick├ęplein. Fietsers kunnen wel aan beide kanten langs de werkzaamheden fietsen. Het doorgaande verkeer wordt met borden omgeleid via de Huis ter Duinstraat, Duinweg en Quarles van Uffordstraat.

Link