Kijk mee naar alle plannen Aan Zee!

Dit item is verlopen op 12-10-2017.

De Grent. Het Palaceplein. De Koningin Wilhelmina Boulevard. Het Vuurtorenplein. Het Jan Kroonsplein. De Maartenkruytstraat. Groot Hoogwaak. Het Wantveld. Ze liggen Noordwijk na aan het hart.

Kijk mee naar alle plannen Aan Zee!

Eenheid en afgestemd op elkaar 

Er zijn inmiddels veel plannen, projecten, ideeën, voornemens en initiatieven om Aan Zee een verbeterslag te maken. De gemeente werkt met veel partijen samen. Met veel vernieuwende ideeën. Neem de nieuwe parkeermogelijkheden: de parkeergarage in het duin. Hoe zorgen we  ervoor dat alle plannen op elkaar zijn afgestemd? Hoe zorgen we voor eenheid?

Presentatie van de ontwikkelstrategie

Woensdagavond 19 april 2017 laten we Noordwijk zien welke ontwikkelstrategie voor Noordwijk aan Zee ons voor ogen staat. Hoe we alle plannen, projecten, ideeën, voornemens en initiatieven een focus willen geven. Eenheid. Kom ook en maak kennis met de strategie die alles succesvol verbindt. Kijk mee. De presentatie is in de Kapel aan Zee. Hoofdstraat 96. Inloop vanaf 19:30 uur. Start om 20:00 uur.

Wat vindt u ervan?

Gemeente Noordwijk hoort de 19e graag wat u vindt van de ontwikkelstrategie. Dat helpt bij de verdere uitwerking van de plannen en initiatieven.

Graag vooraf uw komst melden.

Wilt u zo vriendelijk zijn om uw komst voor 17 april aan te melden. Wilt u ook zo vriendelijk zijn om aan te geven met hoeveel personen u van plan bent te komen. Dat helpt de organisatie enorm. Aanmelden a.u.b. via aanmelden1904@noordwijk.nl