Hebt u de Verbeterdebuurt-app al?

Dit item is verlopen op 20-01-2018.

Het doorgeven van een melding openbare ruimte aan de gemeente Noordwijk gaat tegenwoordig via Verbeterdebuurt.

Download de gratis app

Campagne

Eind augustus 2017 - begin september 2017 voert de gemeente een postercampagne om meer bekendheid te geven aan de website van Verbeterdebuurt en de bijbehorende app.

Snel melding maken

Via Verbeterdebuurt kunt u op het moment dat het u uitkomt zelf eenvoudig een melding maken via internet. Met de app geeft u gemakkelijk via een smartphone zaken aan die u wil verbeteren in de buurt.

Installeren en gebruiken

Installeer de Verbeterdebuurt–app op uw smartphone en gebruik hem. Hij is gratis. In drie stappen belandt uw vraag direct bij juiste afdeling. De smartphone weet waar u de melding doet, want ‘location based’ zoals dat heet. Geef aan waar de melding over gaat en voeg een foto toe. U kunt ook zien wie er in de buurt ook een melding heeft gedaan. U kunt daarop commentaar geven. Tot slot. U ziet wat de gemeente heeft gedaan met uw en andermans meldingen.

Melden helpt

Het idee achter Verbeterdebuurt is simpel. Buurtbewoners en –ondernemers, en ook de bezoekers, zijn de ogen en oren van de buurt. Zonder hun meldingen kan de gemeente niets doen. Of duurt het onnodig lang dat er actie ondernomen wordt. Melden helpt. Soms direct doordat onze eigen dienst de melding direct kan verhelpen. En soms met maatregelen voor de lange termijn.