Goed idee voor themajaar Space? Subsidieregeling steunt uw evenement

Dit item is verlopen op 01-03-2018.

2018 staat in het teken van het thema Space. Heeft u een goed idee voor een passend evenement? Er staat een mooie subsidieregeling voor uw idee klaar. Subsidie aanvragen kan tot 1 maart 2018.

Ruimte en geld om te schitteren

2018 staat in het teken van het thema Space. Het enthousiasme is voelbaar. De eerste ideeën liggen op tafel. Tijdens de kickoff kregen ze alle aandacht. Tijd voor de volgende stap. Iedereen met een goed idee krijgt alle ruimte om te schitteren en wordt gesteund met een subsidie.

Effectieve ondersteuning

De gemeente ondersteunt het thema namelijk gericht met de Subsidieregeling evenementenprogrammering Space 2018. Het college van burgemeester en wethouders heeft dinsdag 19 december 2017 deze subsidieregeling vastgesteld.

Het werkt

Het is de derde keer dat gemeente Noordwijk met een themajaar werkt. In 2016 was het thema ‘Noordwijk 150 jaar badplaats’. In 2017 ‘Noordwijk European City of Sport'. Ook deze themajaren zijn ondersteund met een subsidieregeling. Het is effectief. Helpt leuke ideeën van de grond te krijgen en om te zetten naar aansprekende evenementen.

Duidelijk doel

Het doel van deze subsidieregeling is het stimuleren en mogelijk maken van evenementen die inwoners en bezoekers meer bekend maken met de betekenis van ruimtevaart voor Noordwijk. Maar ook evenementen die de aantrekkelijkheid van Noordwijk voor bewoners en bezoekers bevorderen en die Noordwijk op de kaart zetten als energieke ruimtevaartgemeente.

De punten waar u goed invulling aan geeft

Als u aan de slag gaat met het thema, dan doet u er goed aan om een aantal punten veel aandacht te geven: de criteria waarop de gemeente uw aanvraag toetst. Dat zijn onder andere:

  • is uw idee vernieuwend;
  • zet uw idee Noordwijk op de kaart als lucht- en ruimtevaartgemeente;
  • brengt uw idee innovatie onder de aandacht van jongeren.

Begin maart worden alle aanvragen beoordeeld op basis van de Subsidieregeling evenementenprogrammering Space 2018.

Goed idee? Denk mee; Doe mee

Heeft u een goed idee? Het is mogelijk om tot 1 maart 2018 subsidie aan te vragen voor evenementen in het kader van het thema Space.

Gebruik hiervoor het formulier.

Persoonlijke hulp en begeleiding

Heeft u hulp nodig bij het uitwerken van uw idee? Neem dan contact op met de projectleider. Zij denkt graag met u mee! Mail naar Marcelle Tangelder.